Страницата се зарежда...

Мебели и интериорен дизайн гр. Варна


Home Project е създаден от интериорни дизайнери с опит и квалификация в меката на дизайна – Италия, съчетаващ интериорно студио и мебелен шоурум. Нашата концепция е нова на българския пазар, отличаваща се с фокус към качеството и тенденциите в обзавеждането.
Мебелите, които предлагаме са специално подбрани от професионалисти в интериорния дизайн с висок критерий към актуалност на моделите, ниво на изработката и селектираност на материалите. Home Project цели да предостави продукти и цялостна визия за дома, следваща световните тенденции в областта на интериорнния дизайн. Продуктите, които ще намерите в нашия каталог, се поръчват и произвеждат в рамките на 60 работни дни по заявка на клиента.
За пълнолноценна услуга, предлагаме транспорт и монтаж на закупените от нас артикули.
Home Project печели популярност и с цялостно интериорно проектиране за дома и бизнеса.
Тази услуга предоставя на нашите клиенти неограничени опции за постигане на мечтания интериор в рамките на предварително определен бюджет.
Имаме богат опит в реализиране на интериори в съвременен, класически дори и в етническо-традиционен стил. Реализирали сме частни домове и заведения в разнообразни стилистики.
Услугата проектиране на интериор не ограничава клиента в продуктовата гама на Home Project , но предоставя преференциални условия (отстъпки) при евентуално закупуване на обзавеждане от нашия каталог.
От 2020 г. Home Project е официален партньор на италианските брандове Magniflex и iSleep - цялата продуктова гама е достъпна при нас.


Често задавани въпроси:

Не съм от Варна, мога ли да поръчам артикул?

HP: За нас Вашето местоположение не представлява проблем. Ако желаете да закупите продукт от нашия каталог, свържете се с нас за уточняване на поръчката и доставката.

Колко време ще чакам своята поръчка?

HP: Работим с няколко реномирани фабрики за обзавеждане, които изработват продуктите с различен срок. В голям процент, нашите продукти подлежат на ръчна обработка преди завършване, което удължава срока на изработка. Предоставения срок към клиентите ни е 60 работни дни, но в повечето случаи поръчката Ви ще е готова по-рано. Наш представител ще Ви уведоми за пристигналата Ви поръчка и ще насрочи доставка до Ваш адрес в удобно време.

Гарантирано ли е качеството и произходът на материалите, които присъстват в продуктите?

HP: Нашият каталог е селекция от продукти с европейски сертификати за качество и произход. Ние не предлагаме артикули с неясен или съмнителен произход и потенциално застрашаващи здравето материали.

Мебелите имат ли гаранция?

HP: Предоставяме стандартна европейска гаранция от 2 години при правилна експлоатация, монтаж и грижа за мебелите.

Мога ли да поръчам артикул по мой размер и с допълнителни механизми?

HP: Мебелите, които предлагаме, се произвеждат серийно и се завършват с ръчна обработка, което лимитира опциите за промяна в размера или функцията на артикула. Някои модели позволяват избор за добавяне на механизми и се произвеждат в няколко размера. Ако имате въпроси относно възможностите на определен продукт, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Интересувам се от интериорен дизайн на моето помещение, колко ще ми струва и какви са условията?

HP: Разполагаме с различни пакети за интериорно проектиране, които можете да разгледате тук . Цената на проекта се определя според избрания от Вас пакет, квадратура и особености на помещението. Преди да Ви изготвим оферта, ще се свържем с Вас за среща или подробен разговор.

Не съм от Варна, мога ли да използвам услуга интериорен дизайн от Home Project?

HP: Локацията Ви не е проблем за нас. Работили сме по обекти извън град Варна и ще продължим да го правим!

Трябва ли да закупя мебели от Home Project, ако ми изготвите проект за обзавеждане?

HP: Не е задължително да закупите продукт от нас, за да се възползвате от нашите дизайн услуги. В проекта можем да включим всякакви продукти - мебели които да се изработят по Ваш размер или готови артикули от други фирмени магазини. Като комплимент към клиентите ни, за които изработваме проекти, предлагаме преференциални цени на мебелите от нашия каталог, от които можете да се възползвате по Ваше желание.

Интериорен дизайнер / архитект съм, мога ли да работя с артикулите на Home Project?

HP: Всички наши колеги, които изявяват интерес към нашата мебелна селекция, са добре дошли! Ние сме приятелски настроен екип и с удоволствие ще презентираме в подробност продуктите на Вас или на Вашите клиенти. Продуктовият ни каталог е на разположение на всеки. Свържете се с нас, ако имате нужда от допълнителна информация, или посетете шоурума ни, за да разгледате част от колекцията ни на живо.

Защо комбинирате дизайн студио с магазин за мебели в едно?

HP: Защото вярваме, че линията от мебели, която предлагаме, няма аналог на българския пазар и искаме да я споделим с нашите клиенти и колеги - актуална европейска визия и качество на разумни цени.